Kejt Midlton koju zasluženo zovu ikonom stila i “najštedljivijom vojvotkinjom”, dobro zna koliko jedan upečatljiv komad može da promeni celokupan outfit.

S obzirom da se ne pridržava slepo vodećih trendova, te da neretko “reciklira” određene komade, odnosno, nosi odeću u kojoj smo je već videli godinama pre toga, ne treba da čudi što su palazzo pantalone upravo jedan od modela kojima je verna iz sezone u sezonu.

Kejt Midlton
WeirPhotos / Splash / Profimedia 

Vojvotkinja ih sjajno kombinuje, kako uz ravnu obuću i sportska izdanja, tako i u formalnijim prilikamakada je potrebno da deluje elegantno, a njeni primeri idealna su inspiracija ukoliko želite da ih ponesete, a ne znate na koji način.

Palazzo ječest izbor dama i jer prikriva “nedostatke”, pogotovo ako izaberete modele sa visokim strukom, a cela figura delovaće vitko i izduženo upravo zbog širokih nogavica.

Kejt Midlton obožava palazzo pantalone.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Sa druge strane, ovog proleća vraćaju se i tričetvrt modeli koji posebno atraktivno izgledaju uz visoke potpetice jer na momente daju iluziju da ste u suknji, iako zapravo niste.

Tako Kejt za svečanosti bira monohromatska svetla izdanja, dok su za kežual prilike idealni bež i kaki tonovi.

Ukoliko ste ljubitelji sportske elegancije, palazzo će podjednako dobro izgledati isa patikama, a popularni model možete nositi i na posao jer se sjajno kombinuje i sa košuljama i sa bluzama.

Kejt u svom garderoberu ima više modela kojima se rado vraća, baš iz razloga jer daju bezbroj mogućnosti za sjane outfite, te nije zgoreg poslužiti se njenim primerima kao sjajnom inspiracijom za savršena prolećna izdanja na koja niko neće ostati ravnodušan.

A kako su još neke slavne dame i trendeseterke ponele popularni model pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Pantalone sa širokim nogavicama su apsolutni hit ovog proleća.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!