Voleli ili ne Megan Markl, jedno morate priznati - ta žena zna kako da se obuče i da istakne sve kvalitete u prvi plan.

Lepa glumica od samog početka karijere, a pogotovo nakon udaje za Harija, pažljivo je birala modne komade, a za razliku od Kejt Midlton koja se klasičnije oblači, Megan je neretko kršila norme koji moraju da slede članovi kraljevske porodice - ali sa stilom.

Nikada nije bila vulgarno obučena, naprotiv, a veoma je vešto “žonglirala” i provokativnijim komadima koje je znala da iznese na pravi način.

Jedan od njih omiljenih modnih odabira je i maksi plisirana suknja, a tokom svih ovih godina, mogli smo je videti u modelima koje bi joj, ruku na srce, svaka žena rado ukrala.

Kombinovala ih je u različitim prilikama, kako uz kratke topove, tako i uz košulje, a baš iz razloga što je uvek birala maxi modele, njen celokupan izgled delovao je svedeno i elegantno.

Igrala se i zanimljivim dezenima koji “vrište” proleće, a ne smemo zaboraviti ni vanerijsko plavo izdanje koje je zapravo sa strane bilo providno, dok sprednje strane izgleda kao da su kombinovane dve nijanse - pariško i nebesko plava.

Megan Markl umela je da iznese i provokativnije komade.
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ovaj outfit svojevremeno je naterao mnoge da “podignu obrvu” i zapitaju se da li je ovako nešto prigodno za javna pojavljivanja, međutim, modni znalci ocenili su ga sa čistom peticom, na radost mnogih žena koje su i same poželele nešto slično.

Megan Markl veoma često nosi plisirano.
pritnscreen/instagram 

Plisirane suknje doživele su ovog proleća svoj veliki come-back, a dame ih vole jer se podjednako dobro kombinuju i uz obuću na štiklu, i u uz patike, a uz to i skrivaju nedostatke, pogotovo ako izaberete modele sa visokim strukom.

Osim Megan, plisiranim suknjama su vere još mnoge slavne dame, ali kako su ih one iznele, pogledajte u galeriji ispod i procenite da li je vreme da i vi nabavite svoj idealan model.

Shutterstock, printscreen/instagram Pogledajte kako sve možete da iskombinujete plisiranu suknju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!