Imate li u ormaru par farmerki koje ste kupili kada ste imali koji kilogram manje, a sada nema šanse da ih zakopčate? Situacija je još tužnija ako se radi o farmerkama koje stvarno volite i ne možete naći ni približno dobar model u radnjama.

Ako je verovati TikToku, ovaj problem ima vrlo jednostavno rešenje zahvaljujući kojem ne morate gubiti kilograme niti se uputiti u šoping za barem sličnim farmerkama.

Proširiti farmerke bez da gubite kilograme.
Freepik/Freepik 

Naime, tiktokerka Lily Schoknecht je sa korisnicima ove društvene mreže podelila trik kako proširiti farmerke koji joj je otkrila baka.

Proces je vrlo jednostavan. Prvi korak predstavlja tuširanje u farmerkama koje ne možete zakopčati.

Nakon toga, potrebno je da ih malo nosite po kući kako bi se dodatno rasteglile, a zatim ih ostavite da se osuše na žici. I to je sve. Nakon toga farmerke bi trebale da vam pristaju savršeno!

Kako prosiriti farmerke TikTok/bug318_

"Verujte u proces", poručila je Lili svima koji možda sumnjaju u ovaj način proširenja farmerica, a osim što je njen video u kojem deli ovaj trik pogledan više od četiri miliona puta, i druge korisnice društvene mreže odlučile su da ga isprobaju, nakon čega su podelile svoje oduševljene reakcije.

Mnogima je žao što ovaj trik nisu otkrili ranije, sada bi se spasili manje bačenih ili prosleđenih farmerica.

Istuširajte se u farmerkama, a zatim ih osušite na žici, kako biste ih proširile u struku.
Yeko Photo Studio/Sergejs Rahunoks @ YekoPhotoStudio 

Jedina stvar koju su mnogi istakli kao ne tako prijatnju jeste tuširanje i uopšte stajanje u mokrim farmericama. Međutim, složili su se da je želja da ponovo uđu u omiljene farmerke nadjačati potencijalne neprijatnosti.