Nakon što su svet obišle fotografije sa dejta Džulije Foks i Kanje Vesta, bivšeg muža Kim Kardašijan, glumica je postala veoma primećena u javnosti.

Nakon raskida kratke veze sa reperom, Džulija je uspela da zainteresuje javnost da svakodnevno prate njen rad i delo.

Iskoristila je svojih 5 minuta slave i sada se može videti na svakom koraku, a ono po čemu se nesumnjivo istakla jeste modni izraz koji mnogobrojne svakodnevno šokira.

Džulija Foks se istakala ekscentričnim modnim izrazom.
MCC / Spread Pictures / Profimedia 

Ekscentričim i bizarnim izdanjima Kanje Vesta rado se priključivala i njegova tadašnja devojka, a jedno od morbidnijih bilo je na žurci Vanity Fair-a povodom dodele Oskara.

Ona je tom prilikom nosila crnu haljinu sa šakom koja joj steže vrat kao da je "davi", kao i neobičan make up koji se sveo na dosta crne senke na očima.

Upadljiva šminka na očima koja je njen zaštitni znak rekreira se po društvenim mrežama, a sada svet obilaze nove fotke sa ulica Njujorka gde nosi svilenu haljinu i vrtoglave platforme.

Džulija Foks u neboderkama.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Iako su platforme popularne više nego ikada ranije, ova vrtoglava visina podstiče na pitanje "kako se u ovome uopšte hoda?". Ipak, čini se kao da Džuliji to ne predstavlja nikakav problem, s obzirom na to da je pred okupljenim paparacima paradirala u neboderkama identično kao i kada je nosila ravnu obuću.

Sa lakovanim cipelama iskombinovala je provokativnu usku svilenu haljinu koja se pertla sa strane i otkriva više nego što treba.

Ovo nije prvi put da je Džulija na granici dobrog ukusa, a čini se da upravo na taj način i želi da privuče pažnju. Podsetimo, ona je za dodelu Filmskih nagrada u Santa Monici odabrala crnu isečenu haljinu koja je otkrivala sve ono što bi trebalo biti pokriveno, ali uprkos tome, Džulija ju je nosila sa prevelikom dozom samopouzdanja.

Ovo nije prvi put da je Džulija na granici dobrog ukusa, a čini se da upravo na taj način i želi da privuče pažnju.
Billy Bennight/AdMedia / Sipa Press / Profimedia 

Jasno je da Džulija medijsku pažnju nije dobila zahvaljujući svojim ulogama, jer su one još uvek neprimetne, već zbog ekscentričnog stila oblačenja, a kako on izgleda pogledajte u nastavku:

Veeren -Christophe Clovis / Bestimage / Profimedia, MCC / Spread Pictures / Profimedia Modni stil Džulije Foks nailazi na bezbroj kritika.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!