Iako su prošle nedelje sve oči bile uprte u mladu Nikolu Pelc koja se udala za Bruklina Bekama, ni gošća Eva Longorija nije prošla nezapaženo. Zgodna glumica koja je svoju figuru dovela do savršenstva zablistala je u vrlo jednostavnoj haljini s potpisom Viktorije Bekam, inače njene bliske prijateljice.

Crna haljina koja prati siluetu tela, s izuzetno tankim bretelama oko vrata koje se sužavaju u otvoreni dekolte bili su formula za privlačenje pogleda. U istoj haljini jednom prilikom zablistala i sama dizajnerka, bivša spajsica, a izgleda da je ova kreacijanajpopularnija iz kolekcije proleće/leto 2022.

eva longorija u haljini viktorije bekam
Instagram 

Međutim, postoji još čitav niz vrlo sličnih haljina na tržištu, koje izgledaju neverovatno slično ovoj iz Viktorijine kolekcije.

Jednu od verzija pokazala je na crvenom tepihu glumica Mišel Dokeri, zvezda nove Netflixove serije ‘Anatomija jednog skandala’.

Odabrala je haljinu brenda Nensi Dojaka čija je cena 2000 evra. Osim toga slični se modeli mogu pronaći u raznim high street brendovima, ali i u nešto skupljim varijantama dizajnerskih modnih kuća poput Valentina i Saint Laurenta.

zara haljina koja će biti hit ovog leta
Zara.com 

Pronašli smo slične modele u Zari koji su dostupni po ceni od 4.000 dinara.

model s neobčin prorezima dostupan u zari
Zara.com