Pevačica i glumica Dženifer Lopez (52) blistala je na dodeli muzičkih nagrada iHeartRadio koja se održala u Los Anđelesu. Njoj je uručena nagrada, a Džej Lo je tu priliku iskoristila da se zahvali svim svojim obožavateljima.

- Ovo zaista jako cenim - izjavila je nasmejana Dženifer i dodala kako joj nagrade nisu najvažnije u životu.

Zvezdu je nekoliko puta prekidala bučna publika, među kojima su bili njen partner Ben Aflek (49), njegov sin Samjuel (10) i pevačicina ćerka Ema (14).

džej lo u providnoj haljina
Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia 

- Zbog tebe mogu raditi ono što najviše volim u životu i to je najdivniji blagoslov. To je dar koji mi daješ i želim da ti se zahvalim na tome. Hvala svima koji slušate moje pjesme, gledate filmove, pratite me. Vi mi dajete priliku da svaki dan živim život koji nisam mogla ni da sanjam kao devojčica koja je odrasla u Bronksu - zahvalila se Dženifer.

haljina u kojoj se dženifer pojavila na bini izazvala je komentare
Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Za dodelu nagrade odabrala je providnu haljinu koja je istakla savršenu figuru koju latino diva održava svakodnevnim vežbanjem i pravilnom ishranom. Ispod ove izazovne kombinacije imala je samo bodi u crnoj boji pa su tako u prvi plan pale njene isklesane noge i zadnjica.

Nakon što je preuzela svoju nagradu, otpevala je funky verziju pesme "On My Way", iz svog filma "Marry Me", a kasnije i hit iz 2005. godine "Get Right". I dok su jedni hvalili njenu figuru, drugi su zaključili kako odabir haljine baš i nije bio najspretniji.

"Ma kakvu to haljinu nosiš? Možeš ti to bolje", "Ova haljina joj uopšte ne pristaje", "Kakav promašaj", "Prelepa si, ali ova haljina ti nikako ne pristaje", samo su neki od komentara na račun haljine latino dive. U galeriji u nastavku teksta pogledajte kako je Džej Lo izgledala na dodeli nagrada, te procenite sami kako joj pristaje kreacija koja je izazvala komentare:

Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia Latino diva na dodeli nagrada

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!