Ledi Gaga prošetala je crvenim tepihom na dodeli BAFTA nagrada noseći smaragdno zelenu kreaciju Ralfa Lorena sa ekscentričnim detaljima.

U pitanju je toaleta od crnog i smaragdnozelenog pliša koju krasi dubok V izrez, deblje bretele, sirena kroja koji savršeno prati liniju tela, a od kolena se širi u raskošan šlep.

Kako je naveo ovaj brend, za izradu ove haljine bilo je potrebno 150 sati ručnog šivenja, a utrošeno je oko 50 metara pliša i svilenog tafta.

Ledi Gaga prošetala je crvenim tepihom na dodeli BAFTA nagrada noseći smaragdno zelenu kreaciju Ralfa Lorena.
Mike Raison / dmg media / Profimedia 

Prema magazinu "People", Ledi Gaga je najbolje odevena ličnost koja je kombinacijom raskošne haljine i neobičnih Pleaser čizama, kakve je često nosila proteklih meseci, prava zaljubljenica u modu.

Uz to je ponela torbicu s nojevim perjem modne kuće Ralph Lauren, kao i nakit koji je za juvelirsku kuću Tiffany & Co. dizajnirao Žan Šlumberger: raskošan prsten, ogrlicu i viseće minđuše od smaragda i zlata.

Gagina šminka bila je klasična, svojstvena za filmske zvezde na crvenom tepihu.
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

Svoju platinastu kosu oblikovala je u lokne kakve su nekad nosile zvezde starog Holivuda. Gagina šminka bila je klasična, svojstvena za filmske zvezde na crvenom tepihu, sa gustim obrvama, dugim trepavicama i usnama u prirodnoj boji.

Nakon BAFTA dodele nagrada u Londonu, neprikosnovena Ledi Gaga se zaputila u Lons Anđeles na uručenje filmskih i televizijskih nagrada Critics' Choice Awards za čiji događaj je bila rezervisana Gucci žuta toaleta čiji su detalji bili smeli, ali u Gaginom stilu rado viđeni.

Oba njena sinoćna izdanja ostavila su bez daha prisutne, a kako su izgleda pogledajte u nastavku:

Profimedia Ledi Gaga oduševila je raskošnim toaletama na dodelama nagrada.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!