Pod uslovom da volite ovakav stil, nova haljina u Zarinoj kolekciji biće ostvarenje vaših snova. Devojke su izgubile glavu za njom jer izgleda neverovatno, a stoji još bolje.

S vremena na vreme pojavi se neki komad odeće za kojim ludnica krene. A čini nam se da je u 9 od 10 slučajeva taj komad iz Zare. Prate trendove i po mnogo nižoj ceni prave modele odeće koje se nose u to vreme, a koje imaju veliki poznati brendovi.

Većina ljudi na Balkanu nema dovoljno novca da bi sebi to priuštili, ali zato je Zara tu da učini da izgledamo luksuznije u svakom smislu. Sada su svi pogledi prikovani za haljinu iz nove kolekcije, a kako ne biste pogrešili veličinu trebalo bi da znate pravila koja se nalaze na svim Zarinim etiketama.

Prava Barbie haljina. Elegantno, prolećno i ženstveno i ako je ovo nešto čemu težite u svom stilu onda će vam se dopasti ova lepota.

Haljina je postala viralna, a ako je još uvek u prodavnicama, veruje se da neće dugo potrajati. To je ružičasta slip haljina koja ide do članaka.

To je ružičasta slip haljina koja ide do članaka.
Print Screen/Zara 

Vrlo je jednostavna i minimalistička, ali iako se na prvu ni po čemu posebno ne izdvaja, kada je devojke probaju - izgleda svetski. Jedini nedostatak je što je napravljena od laganog materijala koji raskošno pada, ali i čini da se vidi ako pojedete jedan kolač previše. Ali ako vam to ne smeta, onda ova haljina nema negativnih strana.

Kako haljina koja je postala viralna na mrežama stoji "običnim" devojkama, saznajte u videu: 

Najpopularnija haljina iz Zare TikTok/ katiecung