Teško da je ijedan trend izazvao toliko oduševljenje žena kao što su body chain aksesoari u kombinaciji sa elegantnim sakoima.

Iako je jedna od pionirki bila Rijana još davne 2013. godine, poslednja u nizu koja se odlučila za ovako nešto bila je Megan Foks koja je duboki dekolte ukrasila upravo ovakvim komadom nakita. Nakon toga, body chain ogrlice eksplodirale su na TikToku, a trendeseterke se utrkuju kada je u pitanju stilizovanje.

Rijana je jedna od pionirki kada je nakit za telo u pitanju.
Humberto Carreno / INSTAR Images / Profimedia 

Nevezano da li ćete ovako nešto poneti uz jednostavnu belu košulju, korset top ili poput Megan, uz najobičniji sako, budite sigurni da nema šanse da ostanete neprimećene.

Nakon što je Megan Foks ponela na crvenom tepihu body chain, trendseterke se utrkuju koja će pre da iskopia njen look.
pritnscreen/instagram 

Ovaj trend posebno je "eskplodirao" sada pred Dan zaljubljenih, a istini za volju, daje taman toliku dozu sekesepila da svaki autifit podigne na viši nivo.

Iako originalni komadi body chaina mogu da koštaju i čitavo bogatstvo, mnogobrojne dame dosetile su se da jednostavno spoje omiljene tanke ogrlice i tako formiraju jednostavan, ali više nego upečatljiv nakit za dekolte.

Body chain se lako stilizuje kako uz ležerne, tako i uz elegantnije kombinacije.
pritnscreen/instagram 

Najbolje od svega je to što ovakav tip ukrasa nije samo za one koji imaju bujno poprsje. Naprotiv. Body chain aksesoari podjednako dobro izgledaju čak i na devojkama koje imaju manje grudi, a sjajno se kombinuju i uz ležernije autfite.

@creativecustomsbyc Reply to @houseplantscare Wear it however you want! I think it’s cute with everything! #bodychain#crystalbra#fashion#crystals#crystaltok♬ The Moving Stills cover Tears for Fears - themovingstills

Možda je ovo baš znak da modni izbor za ovaj Dan zaljubljenih "začinite" jednim ovakvim upečatljivim komadom nakita, a u galeriji ispod pogledajte koji sve tipovi postoje, ali i primere kako ga stilizovati:

pritnscreen/instagram, pritnscreen/tiktok Boob chain aksesoari preplavili su mreže, a devojke ih obožavaju sa razlogom.