Gledajući poslednje modne izbore Dženifer Lopez, inače najpopularnije pevačica 2000-ih, čini se da joj to vreme veoma nedostaje.

Neretko je na društvenim mrežama nazivaju kraljicom povratničkih trendova iz 90-ih i 2000-ih, a mnogi se šale da je da je ovaj krug započela pomirenjem sa Ben Aflekom koji je tada bio aktuelan u njenom životu.

Dženifer Lopez je samo jednom objavom na svom Instagram profilu uspela da izazove burne komentare na internetu.

Naime, pevačica je podelila fotografije sa snimanja njenog novog filma, na kojima je pozirala u provokativnoj haljini koja poseduje "tanga" detalj koji je svojstven trendu iz 2000-ih.

Dženifer Lopez u tanga haljini
Instagram 

Nisko sečenu haljinu posebnom čini metalni komad koji prekriva, što su mnogi prokomentarisali kao da je gornji deo napravljen tako da više liči na donji veš nego na deo haljine.

U opisu fotografija stoji "behind the scenes", a odmah po objavljivanju usledili su komentari. Mnogi misle da ženi u 6. deceniji ne priliči da se ovako fotografiše, pa čak ni u slučaju za potrebe snimanja.

"Vidi se da je zgodna i kada je obučena. Ne razumem zašto ima potrebu da pokazuje telo stalno", "Ovo nije privlačno, ovo izgleda vulgarno", "Prešla je granicu dobrog ukusa", samo su neki od komentara koji su se pojavili na društvenim mrežama.

Dženifer Lopez izazvala lavinu komentara haljinom s tanga detaljima
Instagram 

S druge strane bilo je i onih koji su odeševljeno dočekli ovo izdanje pop dive i pohvalili njenu savršeni figuru.

Koliko u poslednje vreme voli trend "tanga" detalja govore i prethodni stajlinzi. Osim što je u svoj garderober uključila i nekoliko maksi suknji, jedna je posebno zapala za oko. Naime reč je o suknji sa tanga detaljem koji seže oko bokova i zadnjice. Baš ovakav kroj proglašen je savršenim za vizuelno sužavanje struka.

Dženifer Lopez oduvek je volela trendove 2000-ih, kao i tange koje vire iz pantalona.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Da li će ovaj trend iz 2000-ih zaista preći okvire "garderobe za snimanje" i pojaviti se na ulicama, ostaje nam da vidimo u mesecima pred nama.