Jučerašnja vest dana da Rijana postaje mama i čeka prvo dete sa muzičarem ASAP Rokijem obradovala je sve fanove poznatih muzičara, a ikonične fotografije para ispod mosta Vilijamsburg na Menhetnu osvojile su društvene mreže.

Par se fotografisao u petak u Harlemu, delu Njujorka u kome je ASAP odrastao, a slavna 33-godišnjakinja se nije potrudila da sakrije svoj stomačić, već ga je ponosno ogolila, uprkos niskoj temperaturi i snegu.

Sada kada su vesti izašle, Rijana se ne suzdržava, a njen hrabar prikaz trudničkog stomaka u potpunosti je u skladu sa njenim neustrašivim pristupom modi.

Svaka trudnica posebno pažljivo bira modnu kombinaciju za profesionalno fotografisanje u trudnoći, a lepotica sa Barbadosa ostala je i u ovoj prilici verna svom ekscentričnom stilu kojim caruju urbani, predimenzionirani komadi odeće.

Dok ASAP izgledao cool u širokim kožnim pantalonama, teksas jakni Carhartt i džemperu s kapuljačom, Rijana je zablistala u dugoj rozoj puffer jakni koju potpisuje Chanel, otkopčanoj toliko da pokaže svetu svoju stomačić. 

Rijana u rozoj Chanel jakni otkrila trudnički stomak.
B4859 / Avalon / Profimedia 

Reč je o vintidž modelu jakne iz kolekcije koju je davne 1996. dizajnirao Karl Lagerfeld, a za njega je potrebno izdvojiti od osam do 16 hiljada funti, u zavisnosti od detalja na samoj kreaciji. Zbog roze boje mnogi sumnjaju da je ovim tajnim znakom otkrila da je u pitanju devojčica.

Pevačica je ovu puffer jaknu od ružičaste svile sa zlatnim dugmićima kombinovala uz široke farmerke predugih nogavica i plitkim strukom, a dok ispod jakne nije imala apsolutno ništa, vrat je ukrasila svetlucavim lančićima sa biserima imitacijom dragog kamenja u nekoliko nizova, a neki od njih su padali i preko stomaka.

Ovako ukrašena draguljima, blistava i srećna Rijana je sve što želimo od energije do kraja trudnoće. 

Inače, pevačica je oduvek govorila da jedva čeka da uplovi u majčinske vode. 

- Više od svega na svetu želim da postanem majka - priznala je Rijana.

Rijana je uvek govorila da jedva čeka da postane majka.
Profimedia 

- Društvo uvek ima običaj da stavlja pritisak na žene da se moraju ostvariti kao majke, a onda ako to žele, ponovo postoji problem ukoliko deca nemaju oca. Međutim, najvažnije je u životu biti srećan, a ja verujem da dete može biti srećno čak iako ima samo i jednog roditelja - izjavila je ona svojevremeno i dodala:

- Volela bih da imam dvoje ili troje dece, bez obzira na to da li imam partnera ili ne.

I posle nebrojeno spekulacija o vezi mladog para, njihov ljubavni odnos je američki reper tek nedavno za američki magazin GQ u intervjuu priznao da je Rijana "ljubav njegovog života", a sada kao krunu njihove ljubavi čekaju dete.

T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, CRY-Huitel / The Photo One / Profimedia Pevačica čeka prvo dete s reperom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!