Kim Kardašijan i Jeleni Karleuši nisu nepoznati smeli modni komadi koji uglavnom važe za "zvezdu" outfita, kao što su, u ovom slučaju, to duge čizme preko bokova.

Kada se njih dve pojave u javnosti, volimo što uvek možemo da računamo da će dokazati da upadljivi stil ne poznaje granice.

Jedno je sigurno - Jeleni Karleuši niko ne može da ospori da ima neverovatan osećaj za modu, a to su uvidele i mnoge planetarno poznate zvezde, poput Keri Bredšo!

Nadimak modne ikone Jelena je zasigurno zasluženo dobila, a samim tim to što je svetski poznate zvezde neretko kopiraju, dokaz je da je to što ona radi zaista visokog kvaliteta.

Popularne dugačke čizme su pre pet godina postale zaštitni znak poznate pevačice, te ih je rado nosila tako uz dnevne kombinacije, tako i zna mnogobrojne nastupe.

A poznato je da ove dugačke čizme obožava i Kim Kardašijan koja ih često nosi i kombinuje u prilikama kada želi da bude naročito primećena.

Tako se i ovog puta prilikom odlaska na večeru sa svojim novim dečkom Pitom Dejvidsonom, Kloi i najbližim prijateljima, odlučila za total black outfit koji su paparaci sa pažnjom ispratili.

Na fotografiji koja je snimljena sinoć modna ikona Kim Kardašijan ponela je popularne Vetements x Manolo Blahnik satenske čizme, koje koštaju neverovatnih 4.590 dolara.

Kim u čizmama koje je Jelena nosila 2017 godine
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Satenske čizme su dizajnirane da dosegnu do struka kada se povuku uspravno, a za high fashion efekat mogu se nositi preklopljene preko butina.

Karleuša je to sjajno kombinovala u jednom pink outfitu, te je tako na desnoj nozi presavila čizme, dok je druga stajala visoko podignuta.

Jelena je poznato po zavidnoj kolekciji obuće, a ove zime je dokazala da su joj trendi čizme zauzele pola garderobera. Da priče o "kopiranju" nisu bez osnova, svedoči i to što je Kardašijanka pre nekoliko godina podelila Jeleninu fotku i pohvalila njen stil.

Jelena je inače poznata kao žena koja prva iznese trendove kako u Srbiji, tako i u regionu, ali i svetu. Modu smatra svojim hobijem, voli da se poigrava i između ostalog poseduje kolekciju dubokih čizmica na kojima bi joj mnoge žene pozavidele.

Deo njene kolekcije pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Pop diva poseduje bogatu kolekciju dubokih čizmica


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!