Uspešna influenserka, Tamara Kalinić je rado viđen gost na revijama poznatih svetskih brendova gde dokazuje koliko je u koraku sa poslednjim trendovima, a ove zime bira ne odustaje od klasike koja je uvek primer dobrog stila.

Povodom Nedelje mode u Parizu, na reviji Dior, Tamara je uskočila u teget boju, izabravši kratku plisiranu suknju i štepanu teget jaknu, a uz ovo je ponela i najmodernije čizme sezone - glomazne bajkerske čizme.

Međutim sve poglede je ukrala činjenica da je nosila dve tašne! Ovaj trend kombinovanja dve veličine torbi bio je veoma popularan pre dve sezone, ali mikro dimenzija. Neke od najpoznatijih brendova bile su Jacquemus, Louis Vuitton, Chanel...

Tamara je ranije tog dana na svom Instagram storyju upitala pratioce koja torba joj se bolje slaže uz celokupan outfit, ali nedugo nakon toga shvatila je i sama da je pun pogodak kada su u paru.

Tamara Kalinić na Dior reviji ponela dve torbe.
KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Zašto nositi jednu tašnu, kada možete dve, posebno ako su Dior", napisala je kroz šalu lepa influenserka na svom Instagram nalogu.

Oba modela potpisuje upravo brend Dior, a dolaze u različitim tonovima plave i ukrašene su svetlucavim, interesantnim, kičastim detaljima i šljokicama koji ih zapravo i čine tako posebnim i efektnim.

Tamara Kalinić teget kombinaciju upotpunila sa dve svetlucave torbe.
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Možda će mnogi nakon ovog izdanja poznate influenserke početi na modne aksesoare da gledaju kao na nešto što će izmamiti osmeh i upotpuniti outifit i tako dozvoliti sebi slobodu u modnom smislu.

Super stvar kada nosite dve male torbe jeste što konačno nisu beskorisne i imate nešto više mesta za pakovanje stvari koje su vam neophodne u toku dana.