Sinić je održana premijer druge sezone serije "Euforija", a glavna zvezda, mlada glumica Zendaja još jednom je oduševila modni svet kada se na crvenom tepihu pojavila u vintidž haljini brenda Valentino.

Inače, ovu kreaciju je još 1992, četiri godine pre nego što se Zendaja uopšte rodila, prvi put na pisti pokazala Linda Evanđelista, jedan od najpopularnijih manekenki 90-ih godina. 

Mlada glumica je ovu haljinu koju krase crno-bele vertikalne pruge, iz stare Valentino kolekcije za proleće/leto 1992, upotpunila minimalističkim, luksuznim detaljima - Bulgari dijamantskim minđušama i prstenom.

Podsetimo, Zendaja je proglašena za najbolje obučenu ženu u 2021. godini i to na nekoliko lista, ovom kreacijom je još jednom pokazala da nema toga što ona ne može da iznese. Svi su se složili da joj je haljina pristajala savršeno, te da je njenoj vitkoj figuri dodala vizuelno malo oblina.

Kada je reč o frizuri, kosu je stilizovala u nisku punđu sa razdeljkom na stranu i uvijenim šiškama, a odlučila se i za nežan mejkap sa karminom u nude boji i senkom u srebrnim tonovima.

Podsetimo, Linda Evađelista je ovu haljinu prvi put pokazala svetu, a osnivač brenda Valentino Garavani upotpunio je njen izgled debelom crno-belom manžetnom oko obe ruke i prugastim, ogromnim minđušama, a njena kratka, vatrenocrvena kosa naglasila je čitavo izdanje.

Zendaja neretko privlači pažnju svojim neobičnim toaletama, a modni kreatori se grabe oko nje jer komadi koje ona iznese ubrzo postaju najprodavaniji. Više njenih izdanja s crvenog tepiha pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Shutterstock Mlada glumica neguje stil na kom joj zavide mnoge dame