Trend zelene boje se nastavlja. Nakon prolećne i letnje dominacije, ova nijansa vladaće i tokom hladnijih meseci.

U nekoliko redizajniranih klasika i potpuno novim modelima, krojevima i siluetama, kolekcije za sezonu jesen/zima 2021./2022. istakle su raskoš noviteta među kojima se istaklo nekoliko jasnih favorita.

Baš kao i svake godine, u središtu hladne sezone i njenih najpoželjnijih modnih trendova istakla se raskošna paleta boja. S naglaskom na neutralne nijanse, ali i dodatkom nekoliko boja, jesenja i zimska paleta u trenu će osvežiti naš look i stvoriti efektne kombinacije, čak i kada je reč o onim najjednostavnijima poput bluze i farmerica ili ležernog izdanja omiljene haljine. Odmak od jednostavnosti neutralnih boja ove ćemo jeseni i zime pronaći u zemljanim tonovima.

U zemljanoj paleti boja krije se jedan od najraskošnijih i najpoželjnijih trendova sezone – raskošne i neodoljive nijanse zelene boje.

ZELENA BOJA U JESENJEM I ZIMSKOM IZDANJU

Istovremeno decentna i efektna, zelena boja u svim svojim nijansama donosi spoj svežine i svestranog karaktera zbog kojeg ćemo jE birati kao savršeni dodatak našoj garderobi u svakoj sezoni.

Zelena boja u modnu priču ove sezone donosi sve od nežnih nijansa mente, maslinastih i raskošnih smaragdnih tonova. Osim raskošnim izgledom, nijanse zelene ističu se i jednostavnošću kada je reč o kombinovanju s drugim bojama, jer jednako dobro izgledaju u spoju s neutralnim bojama, zemljanim, pastelnim i jarkim nijansama.

Upravo to su razlozi zbog kojih ih poznate modne kuće, dizajneri i brendovi biraju kao savršeni koloristički izbor za pregršt odevnih komada i modnih dodataka svake, pa tako i ove sezone.

Kao jedan od najpoželjnijih modnih trendova poslednjih sezona, nijanse zelene još jednom će osvojiti modni svet ove jeseni i zime u bezbroj različitih izdanja – od ležernosti loungewear modela do elegancije svilenih i šljokičastih haljina.

NOVI MODNI FAVORITI U ZELENIM TONOVIMA

Posebnost i svestranost zelenih tonova obojile su sve od elegantnih midi haljina i ženstvenih topova do odela, kombinezona i jakni koje ćemo nositi od jutra do večeri, unutar elegantnih poslovnih i ležernih vikend kombinacija. Kaputi, oversized pletivo i drugi komadi za najhladnije dane takođe će izgledati dobro u zelenim tonovima.

U nastavku donosimo dozu outfit inspiracije i izbor najboljih odevnih komada i modnih dodataka u nijansama zelene boje koji će svaku zimsku garderobu i kombinaciju učiniti još boljom.