Sinoć je u Londonu održana dodela prestižnih modnih nagrada, a crvenim tepihom prošetale su brojne slavne dame iz sveta mode, filma i muzike.

Manekenka Džordan Dan je neverovatnom crvenom haljinom od satena osvojila crveni tepih, dok je holivudska glumica Kejt Bekinsejl pozirala u otmenoj haljini od crnog pliša sa svetlucavim detaljima.

adrijana lima
Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ipak, zvezda večeri, koja je ukrala sve bliceve, pažnju fotoreportera i javnosti, bila je srpska snajka Adrijana Lima. U dvodelnom belom kompletu, Adrijana je dubokim dekolteom istakla svoje bujno poprsje.

Dugačka suknja sa dubokim šlicem otkrila je Adrijanine duge noge, a ova svečana toaleta upotpunjena je kristalima koji se protežu ivicama kompleta.

Kada je reč o kosi, manekenka se opredelila za popularne "holivudske talase" koji su čitavu toaletu učinili još glamuroznijom.

Pozirajući ispred objektiva, Adrijana je još jednom dokazala zašto važi za jednu od najlepših žena sveta.

adrijana lima
CRY-Huitel / The Photo One / Profimedia 

Podsetimo, Adrijana Lima je nedavno navukla sumnju javnosti novom objavom vezanom za dečka Andrea Lemersa zbog koje su mnogi posumnjali da se udaje.

Ono što je podiglo najveću prašinu jeste opis koji je bivša supruga Marka Jarića stavila ispod fotografije sa dečkom Andreom:

- Istorijska noć za Akademiju filmskih slika. I mi smo nagrađeni jednom. Materijal za muža je Andre L treći - napisala je Lima koja je nastavila da nabraja autore fotografije, kao i ko je bio zadružen za njenu frizuru, šminku i haljinu.

adrijana lima
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Da li je ovo samo Adrijanino umeće da zaintrigira javnost i tako navede sve da posumnjaju da se već udala ili je reč o planiranju budućnosti sa Andreom, ostaje nam da vidimo.

Podsetimo, Adrijana Lima iza sebe ima jedan brak i mnogo ljubavnih veza. Nadimak "srpska snajka" dobila je još dok je bila u braku sa našim košarkašem Markom Jarićem sa kojim ima dve ćerke. Od razvoda sa njim nije preterano pričala o svom ljubavnom životu, a sa novim dečkom Andre Lemersom, kog je prvi put predstavila javnosti na Filmskom festivalu u Veneciji, uživa u ljubavi još od maja meseca.

Više fotografija Adrijane Lime pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram / ddp USA / Profimedia, printscreen/instagram Adrijana Lima izdanja