Princ Vilijam i Kejt Midlton pojavili su se danas na dodeli ekoloških nagrada Earthshot u Londonu, a par je po običaju mamio poglede, posebno vojvotkinja čiji su modni izbori uvek zanimljivi javnosti.

Ono što je najviše pažnje privuklo jeste što je Kejt ponela haljinu koju je prvi put nosila pre pune decenije, tokom turneje u Sjedinjim Američkim Državama 2011.

Kejt je promišljeno i u skladu sa temom ovog događaj, koji je usredsređen na životnu sredinu, ponela haljinu koju već decenijama poseduje u kolekciji i tako poslala snažnu poruku svima da pri odabiru odeće uzmu u obzir i životnu sredinu, a ne samo na oko lep izgled modnog komada".

kejt midlton i princ vilijam
Alberto Pezzali-AP/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Glamurozna toaleta nežne pastelne nijanse koja nosi potpis modne kuće Alexander McQueen ponovo je zablistala na supruzi princa Vilijama, koji je takođe odlično izgledao u plišanom zelenom odelu.

Mnogi su se začudili nad ovim potezom vojvotkinje obzirom da je u pitanju veliki događaj na kojima se, kao po običaju, utrkuju da pokažu svoje nove gala toalete.

Svoj izgled je upotpunila uvijenoj frizuri sa strane, blistavom šminkom i blistavim minđušama sa draguljima.
Kejt je nosila svoje minđuše od morganita i dijamanta Kiki McDonagh, koje su među njenim omiljenim komadima- a posebno su joj drage jer ih je nosila na venčanju svoje sestre Pipe Midleton 2017. godine. Prelepi dragulji napravljeni su kao "posebno izdanje" za vojvotkinju.

U galeriji pogledajte fotografije Kejt Midlton u haljini iz 2011. godine i danas.

Alberto Pezzali-AP/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Ken Goff / Goff Photos / Profimedia Kejt Midlton u haljini iz 2021. godine