Bivša manekenka Tajra Benks (47) i voditeljka američke emisije "Ples sa zvezdama" ovog  ponedeljka nosila je haljinu koja je izazvala mahom negativne komentare na društvenim mrežama.

Naime, Tajra se odlučila za tamno crvenu dizajnersku haljinu s predimenzioniranim rukavima u obliku lepeza. Dok su je jedni fanovi hvalili, drugi su je kritikovali zbog modnog odabira.

"Volim te, ali ta haljina je užasna", "Ko normalan nosi takve stvari?", "Nemam reči koliko je ovo grozno", "Kakav promašaj", samo su neki su od komentara koji se mogu pročitati na društvenim mrežama.

Međutim, većina njenih obožavatelja i obožavatelja emisije "Ples sa zvezdama" počela je Tajru zbog haljine da poredi sa dinosaursom iz filma "Svet iz doba jure".

"Tajra izgleda kao da je upravo ubila Njumena u filmu "Park iz doba jure", "Jesu li dinosaursi bili tvoja inspiracija?", ređali su se komentari ispod objave, a šala je usledila i sa službenog Tvitera naloga filmova "Park iz doba jure".

"Ko je bolje izgledao?", napisali su u opisu kolaža na kom vidimo Tajru i dinosaursa, dok su mnogi glasali za dinosaura.

Bivša manekenka je u sredu u emisiji "The Late Late Show With James Corden" branila svoj modni izbor i objasnila da je želela da bude jedinstvena.

"Drugačija je i šta onda? Zar to nije bolje", rekla je odlučno.

"Nemam vremena da budem normalna u lepoj haljini, jer ništa neće biti rečeno o lepoj haljini. Moram da pomeram granice", odala je Tajra.

Bivša manekenka je za "E! News" rekla je kako joj dinosaur dilophosaurus nije bio na umu što se tiče njenog ekstravagantnog izgleda, već je ciljala na vrstu krila.

tajra benks nekada
Shutterstock