Nakon Ledi Kiti Spenser, Lmelije Vindzor, princeze Marije Olimpije od Grčke i Danske, još jedna pripadnica plemstva pronašla je svoje "mesto pod Suncem" kada je u pitanju modni svet.

I ne samo to, lepa Kleopatra Otingen Spilberg iz dana u dana dobija sve više fanova i preti da, takoreći, pokori Instagram svojim prefinjenim modnim stilom.

Kleo, kako joj je nadimak, sve je samo ne tipična princeza koja živi na račun stare slave. Po rođenju baronica, udala se za bavarskog princa Franca Albrehta od Otingen - Spilberga, koji je potomak ugledne kraljevske loze i postala princeza.

Njena modna nastavak je uspešne glumačke karijere što nimalo ne čudi obzirom da joj je otac baron Louis von Adelsheim von Ernest, inače hvaljeni švajcarski redatelj. Nakon što je pohađala najbolje škole u Čileu - zemlji iz koje dolazi njena majka Lillian-Elena Baettig-Rodriguez i Nemačkoj uključujući i prestižnu školu Schule Schloss Salem, ambiciozna Kleopatra studirala je novinarstvo na američkom univerzitetu u Parizu i filmsku umetnost u Barseloni. Snimila je nekoliko kratkih filmova, a zatim u Nemačkoj nastavlja uspešnu karijeru na filmu i televiziji.

Lepu brinetu pravilnih crta lica, manekenske figure i prefinjene lepote primetili su potom i u modnim krugovima i uskoro potpisuje ugovor s nemačkom agencijom Louisa Models. Uočila ju je libanonsko-švajcarska dizajnerka Sandra Mansour, koja ju je učinila jednom od svojih muza u kolekciji koju je lansirala u saradnji s H&M-om.

Kleopatra zatim 2016. postaje princeza udajom za zgodnog princa Franca Albrehta, a njihovo bajkovito venčanje okupilo je elitu plave krvi na kom su bili i princ Hari, Piere Casiragi, Beatris Boromeo i mnogi drugi...

kleopatra otingen spilberg sa suprugom
printsscreen/instagram 

Inače, Klein suprug Franc Albreht veoma je blizak sa princom Harijem pa su svi mediji 2017. objavili kako je mlađi sin princa Čarlsa bio u lovu u Bavarskoj upravo na posedu porodice Otingen-Spilberg.

Kleo je brzo shvatila da u 21. veku ne može biti deo modnog sveta bez dobro osmišljenog Instagram profila i tu se bacila na posao, takoreći.

Od predstavljanja najnovijeg Diorovog parfema pa do neobaveznog izleta u Dolomite, Klein profil pršti životom i pozitivnom energijom - sasvim dovoljno da "zapratite" ovu atipičnu princezu koja sa suprugom i decom živi u dvorcu Hirschbrunn u Bavarskoj.

kleopatra otingen spilberg na diorovoj reviji
People Picture / SplashNews.com / Splash / Profimedia Miss Dior pop-up launch event for Dior's new Miss Dior Eau de Parfum with Lady Amelia and Eliza Spencer in Duesseldorf Pictured: Princess Cleopatra of Oettingen-Spielberg,Image: 633387010, License: Rights-managed, Restrictions: -AUT, -DEU, -CHE, Model Release: no, Credit line: People Picture / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nedavno je za nemački Vogue otkrila da je i ona baš poput svih zaposlenih mama, ali da uživa u trenucima koje tu i tamo 'ukrade' za sebe.
- Jako su mi važne duge šetnje šumom sa psima kako bih razbistrila glavu. Joga i plivanje deo su moje rutine i zaista uživam u opuštanju u kadi dok su deca u krevetu. Uživam da pravimo diy maske za lice i prirodna pakovanja i tretmane za kosu od ovsa i jogurta - rekla je lepa Kleo.

A još njenih fotografija zbog kojih je na Instagramu prati "samo" 23 hiljade pratilaca pogledajte u galeriji ispod:

printsscreen/instagram Nemačka princeza Kleo Otingen Spielberg