Poslednji film o Džejmsu Bondu sa Danijelom Krejgom u glavnoj ulozi najzad je doživeo svetsku premijeru u Londonu, 18 meseci kasnije nego što je planirano, zbog pandemije koja je zaustavila sve grane života.

Na ovom glamuroznom događaju prisustvovale su mnoge zvezde iz šoubiza, a na crvenom tepihu su se kao i inače takmičili u osvajanju što više pohvala svetskih modnih kritičara.

Najveću pažnju ukrala je zlatna haljina Kejt Midlton koju niko nije očekivao da princeza može da iznese, ali i mnoge druge kreacije su joj parirale.

premijera filma dzejms bond
ROTA / Camerapress / Profimedia 

Na crvenom tepihu se moglo videti od glamuroznih do onih ležernijih izdanja kakvo je nosila ćerka slavnog Džejms Bonda koji ju je prvi put pokazao javnosti.

Dosta pažnje privukla je manje poznata dizajnerka Kimberli Garner koja je nosila veoma smelu belu haljinu, koja je i više nego rizična. Model haljine je takva da izgleda kao da ste bez donjeg veša, pa je jasno zašto i dalje svi još uvek pričaju o njoj,  a iako je naterala  sve da gledaju samo u nju, to ipak nije bilo najbolje izdanje premijere.

Sve nas je oduševila lepa Ana de Armas, koja je izgledala baš kao zavodljiva Bond devojka u Louis Vuitton kreaciji sa dubokim dekolteom i šlicem.

Iz razloga što su šlicevi na haljina sve dublji, poznate dame se odlučuju da ne nose donji veš pa čak ni u boji koži!

Izdanja poznatih sa premijere filma pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Martin Harris / Capital pictures / Profimedia, Doug Peters / PA Images / Profimedia Premijera filma o Džejms Bondu