Inspirisana snovima, kao najčistijim oblikom kreativnosti, kampanja pod nazivom „Lucid Dreams” simbolizuje uporište potpune slobode, izvan svih stereotipa i pravila. 

Upravo takva, autentična, različita i svoja je regionalna muzička zvezda Senidah, zaštitno lice Fashion & Friends za ovu sezonu, koja se godinama hrabro poigrava različitim muzičkim žanrovima i sa podjednakom lakoćom flertuje sa modnim trendovima.
Ultimativna ikona stila pleni pažnju u eklektičnom miksu Fashion&Friends brendova, a njena moć transformacije ohrabruje da stilove, baš kao i život, oblikujete na način na koji sami želite.

Pored Senidah, u kampanji se pojavljuje i poznati model Sandy Bogovac, koji već sezonama dominira svetskim modnim pistama u kreacijama brendova poput Dolce&Gabbana, Armani i Moncler.

Promo Senidah x Fashion&Friends


„Lucid Dreams“ najavljuje raskošnu jesen u zagasitim nijansama, prepunu printova i živopisnih dezena.

Široki krojevi vraćaju se u igru, pa su tako u novoj sezoni u prvom planu oversized modeli jakni, „broj veći“ boyfriends jeans i ležerni topovi. U fokusu su i modni dodaci, poput torbica zanimljivih tekstura i predimenzioniranog nakita.

Uz kampanjske fotografije, Fashion&Friends predstavio je i seriju kratkih fashion videa koji dočaravaju sanjivu, nadrealnu atmosferu koje možete pogledati ispod.

Dok se sunce ne pojavi, san je stvaran.

Modeli: Senida Hajdarpašić - Senidah
             Sandy Bogovac, Demons Model Management
Fotograf: Dušan Petrović
Stajling: Vanja Pantin
Šminka: Dragan Vurdelja
Frizura: Đurđica Ivanović