Hrvatska glumica Tihana Lazović našla se na crvenom tepihu na 78. filmskom festivalu u Veneciji u veoma zapaženom elegantnom stajlingu.

Lepa glumica u Veneciju je najpre stigla zbog promocije filma "Paunov raj", italijanske rediteljke Laure Bispure, a njena odevna kombinacija se potpuno razlikovala u moru glamuroznih toaleta.

Naime, ona je zablistala u ženstvenom odelu koje najpre stavlja akcenat na ružičasti efektni sako sa golim leđima, koje niko nije očekivao. Uz kombinaciju ležernog i stogog modela sakoa ponela je i pantalone na crtu širokih nogavica koje su padale preko špicastih lakovanih cipela.

tihana lazovic
screenshoot/instagram 

Stajling je zaokružila trendi bob frizurom i svedenom šminkom, a kasnije je dodala i sunčane naočare velikih okvira.

Njen savršen autfit naišao je na pohvale i od modnih stručnjaka, te se našla na listi nabolje odevenih dama na crvenom tepihu filmskog festivala, po oceni italijanskog "Voga".

Činjenica da se našla u društvu zvezda crvenog tepiha, među slavnim damama, poput Penelope Kruz, Kejt Hadson, Dakote Džonson i mnogih drugih je veliko priznanje za Tihanu Lazović.

Inače, ona je i devojka slavnog glumca Branislava Trifunovića više od godinu dana, a koliko su zaljubljeni ne kriju od javnosti.

U galeriji pogledajte kako je Tihana zablistala na crvenom tepihu:

screenshoot/instagram, ALFONSO CATALANO / SGP / Profimedia Tihana Lazović u Veneciji