Ako ste u potrazi za trendi komadom koji ćete nositi poslednjih dana leta i u prvim danima jeseni, idealno je vreme da razmotrite takozvane pin topiće.

U sklopu nadolazeće kolekcije na modnoj pisti predstavio ih je popularni francuski dizajner Simon Portre Jacquemus, a slavnim damama nije dugo trebalo da ga uvrste u garderobu.

Vojska stvorena od it devojaka i najtraženijih modela današnjice poput Bele Hadid i Kendal Džener svojim stajlinzima već je dokazala da je reč o trendu koji je nosiv i van modnih pisti.

S obzirom na to da su pin topići mahom minijaturne veličine, it devojke ih najradije nose s komadima popu pantalona visokoga struka u paru s patikama za balansiranje između kul i zavodljivog stajlinga.

Zahvaljujući otkrivajućem dizajnu, takozvani pin topići ne nude dovoljno mesta za nošenje grudnjaka, a idealan sklad činiće s još jednim topićem identične boje za umereniji utisak ovog novog trendi komada na modnoj sceni.

emili ratajkovski u pin topu
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Osim vojske slavnih dama, u prilog popularnosti pin topića dovoljno govore podaci poznatog modnog sajta  Lyst.

Prema njima, u poslednje dve nedelje pretraživanje ovog tipa topića poraslo je za 78 posto, a nakon što je Megan Foks viđena u crvenoj verziji s potpisom Jacquemusa, u svega 48 sati Lyst je zabeležio skok pretraga za 52 posto. U galeriji u nastavku pogledajte kako trendi devojke nose ovaj must have komad:

Instagram Pin top u režiji slavnih dama