Manekenka i Instagram zvezda Demi Rouz nedavno je boravila u Hrvatskoj zbog snimanja svoje nove modne kolekcije, koja je u saradnji s britanskim brendom PrettyLittleThings.

Tom prilikom je pozirala na ulicama Dubrovnika u pripijenoj narandžastoj haljini,pomenutog brenda koja je zahvaljujući brojnim prorezima istakla njene bujne obline.

- Dubrovnik je jako lep grad, ali snimanje je bilo naporno - ispričala je Demi koju niko nije prepoznao dok je šetala gradom.

demi rouz
Instagram 

Nakon Dubrovnika, Demi je otputovala na Ibicu i počastila svoje pratioce na Instagramu golišavim fotkama koje su joj inače i donele veliku popularnost na pomenutoj društvenoj mreži.

Nedugo zatim Jelena Karleuša koja važi za domaću modnu ikonu i koja svojim provokativnim izdanjima često ostavlja bez daha, objavila je fotografiju u istoj haljini koju je nosila i Demi.

- Žensko telo je umetničko delo. Remek delo. Žene svih oblika i veličina lepe su u svakom pogledu... svaka oblina, svaka izbočina... - napisala je Karleuša u opisu fotke, na kojoj je ubrzo skupila više od 78 hiljada lajkova.

jelena Karleusa
Instagram 

- Više ne znam koji kompliment da smislim koliko si savršena. Obožavam te - jedan je od komentara ispod Jelenine fotografije.

Iako su obe dame veoma atraktivne i haljina je na najbolji način istakla njihove bujne obline, mnogi ne mogu da se odluče kojoj bolje stoji.

Kojoj bolje stoji bela haljina, Jeleni ili Demi? Pogledajte još fotografija u galeriji, a potom glasajte za svog favorita u anketi ispod.

Instagram Demi Rouz i Jelena Karleuša