Ovogodišnji filmski festival u Sarajevu okupio je najveće glumačke zvezde kako domaće, tako i strane, ali i jednog strasnog ljubitelja ovog grada - frontmena grupe U" Bono Voksa.

Film "Nečista krv - Greh predaka" je takođe bio deo ovog festivala, a s obzirom da glumice Katarina Radivojević i Anđela Jovanović su glavne zvezde ovog projekta, prošetale su crvenim tepihom i oduševila modnim kombinacijama.

Katarina Radivojević je posle dužeg vremena na Balkanu, a nedavno je pričala i o životu u Njujorku i uopšteno Americi. Izgleda da Katarina neguje stil prave Njujorčanke jer se za ovaj događaj opredelila za klasičan, a ipak glamurozan stajling, a malo ko je mogao da ostane ravnodušan na njenu pojavu.

Katarina Radivojević i Anđela Jovanović u Sarajevu
youtube printscreen 

Poznata glumica pojavila se u crnoj satenskoj haljini asimetričnog kroja nabranoj na sredini. Krasio ju je i duboki šlic koji je otkrio njene vitke, izvajane noge. Jednostavnu haljinu upotpunila je takođe jednostavnim crnim sandalama sa kaišićima, dok je outfit razdrmala malom clutch torbicom. Svoju bujnu dugu kosu uvila je u raskošne lokne, baš poput svetkih zvezda.

Za razliku od Katarine njena mlađa koleginica je za crveni tepih spremila udarnije i vedrije boje. Anđela Jovanović se odlučila za neobičnu kreaciju u popularnim letnjim bojama.

Katarina Radivojević i Anđela Jovanović u Sarajevu
screenshoot/youtube 

Anđela, inače ćerka proslavljenih glumaca Dragana Jovanovića i Branke Pujić, lako se izdvojila u masi u narandžastim pantalonama zvonastog kroja i topu od roze perja. Obzirom da su pantalone duboke, a top crop, mlada glumica je pokazala malo kože stomaka i tako se izdvojila svojim mladalačkim i šik izdanjem.

Ova 28-godišnjakinja je kombinaciju upotpunila i velikom tašnom u istim tonovima, dok je njena šminka bila svedena, blistava i sveža, a frizura blago uvijena.

U galeriji pogledajte kako su glumice ušetale na crveni tepih:

screenshoot/instagram Katarina Radivojević i Anđela Jovanović na Sarajevo film festivalu