Poznata hrvatska voditeljka Nikolika Pišek oduvek je važila za jednu od najlepših i najstilizovanijih žena koje Hrvatska ima. Ona je više puta dokazala da ume da se nosi sa svim novim modnim trendovima, te i da ih odlično isprati, a na svom Instagram profilu često kači fotografije stajlinga koji dokazuju da atraktivna Hrvatica prkosi godinama.

Međutim, poslednja fotografija koju je okačila izazvala je lavinu komentara. Naime, ona je objavila fotografiju u lepršavoj haljini sa plavim tonovima u skladu sa letom i primorjem na koje se trenutno nalazi.

Uz satenske crvene papuče na visoku štiklu, koje su pokupile najviše pažnje naročito žena, odabrala je šljokičavu torbu koja se uklopila sa nakitom koji je nosila oko vrata. Uz dodatak njene prepoznatljive harizme osvojila je pratioce jer su komentari na račun njenog izgleda samo se nizali.

nikolina pisek u vecernjoj setnji u haljini i crvenim stiklama
screenshoot/instagram 

Osim što je pokazala da ima zavidnu liniju, Nikolina je poslala i šaljivu poruku svim pratiocima, a naročito roditeljima i objasnila kako izgleda veče kada roditelj krene u grad sami:

„Početak večernje terapije. Ritualno spaljivanje koje je s vremena na vrijeme obavezno i prakticira se i u primitivnim kulturama. Mini egzorcizam ili istjerivanje nagomilanih demona različitim metodama i sredstvima. Posebno se preporučuje zaposlenim roditeljima male dece, a i svima ostalima. Uživajte u procesu!“

Post se mnogima dopao, ali izgleda da se i jedna mama pronašla u njenoj poruci, ubrzo se oglasila rečima: „Oo, itekako hoću za vikend!“

nikolina pisek na moru
screenshoot/instagram 

Nikolina ima ćerku Hanu Leonardu koju je rodila kada je imala 21 godinu iz veze sa novinarom Markom Cigojem.

Pre nego što je upoznala supruga Vidoja, smatrala je da joj brak uopšte nije potreban. Nakon dva meseca započeli su vezu koju su 2013. godine krunisali brakom, sa njim je u srećnoj zajednici.

Lepa voditeljka nastavlja da nas oduševljava svojim izgledom, stilom i stavom, te joj poručujemo da samo tako nastavi!

U galeriji pogledajte nekoliko njenih autfita koji su izazvali najviše pažnje:

screenshoot/instagram Nikolina Pišek odevne kombinacije