Ako ste ljubiteljka visoke mode, Instagram profil influenserke i preduzetnice Lejle Hajrović pravi je raj. Supruga fudbalera Izeta Hajrovića jedna je od najstilizovanijih žena, a nikada nije krila ljubav prema luksuznoj odeći i brendiranim torbama.

Jednom prilikom izjavila je kako kupovina luksuznih torbica za nju nije bacanje novca već životna investicija, a sudeći po objavama, Lejla iza sebe ima pravo bogatstvo. Chanel, Dior, Hermès, Louis Vuitton, Prada samo su neke od poznatih modnih brendova čije komade ova influenserka poseduje u svom ormaru. Međutim, nije tajna da je Lejla najslabija na skupocene Hermès torbe, a legendarna "Birkin" može se naći na njenim policama iako mnogi na ovaj kultni komad čekaju godinama.

lejla hajrovic influenserka
Instagram 

Sada je na svom Instagram profilu objavila jedan od najpoznatijih, ali i najskupljih Birkin modela, kultnu Himalaya torbu. Reč je o torbi koja je izrađena od krokodilske kože s detaljima dijamantima i zlatom, a sličan model pre nekoliko godina prodat je za 380 hiljada dolara. Lejla je otkrila kako ova lepotica ipak nije u njenom vlasništvu, a potom je s pratiocima podelila zašto su Birkin modeli uvek dobra ideja. Jedna pratiteljica komentarisala je kako Dior ima sličan model, a i cena je nešto povoljnija, a preduzetnica se odmah nadovezala:

"Diorova torba je povoljnija, ali joj zato pada vrednost. Kod Himalaye istog momenta skoči duplo gore cena", objasnila je Lejla.

lejla hajrovic o luksuznim torbama
Instagram 

Nedavno je otkrila kako je jako slaba na cipele i obično nosi neke brendirane, iako u ormaru ima i one koje je platila samo deset, dvadeset eura. Međutim naglasila je kako su skuplje nemerljivo udobnije i kvalitetnije i zbog toga se isplati uložiti više novca. Isto tako je priznala kako pantalone i farmerke kupuje isključivo u Zari.

U galeriji pogledajte neke od Lejlinih fotografija, kao i one sa mužem Izetom:

Instagram Lejla Hajrović