Ističući svoju viziju stila, ali i ljubav prema sportskoj opremi Viktorija je i ove godine udružila snage sa poznatim fitness i lifestyle brendom Reebok, a rezultat pete po redu kapsula kolekcije jesu komadi dizajnirani za nošenje kako u fitnes centru tako i u dnevnim kombinacijama.

Spojem sportskog i svakodnevnog stila oblačenja Bekamova je poručila da je osnovno i jedino modno pravilo ovog leta da se osećamo dobro u svojoj koži. Upravo zato je svaki komad iz ove kolekcije izrađen po inovativnim standardima, od visokokvalitetnih materijala koji pružaju najbolje performanse tokom treninga omogućavajući da se osećamo dobro i izgledamo moderno.

"Dok sam radila na novoj kolekciji najviše pažnje sam posvetila odabiru materijala koji bi odgovorili na različite potrebe ljudi. Želela sam da kreiram sportsku opremu za sve one koji vode dinamičan stil života. Zahvaljujući Reebokovoj sportskoj ekspertizi i prepoznatljivom stilu brenda Victoria Beckham dizajnirali smo jednu funkcionalnu kolekciju koja se može nositi tokom celog dana", istakla je Bekamova.

Nežno roze i mint boja dominiraju kolekcijom, dok su tu i nezaobilazne crna i bela za sve one koji vole klasiku. Pažljivo kreirane helanke i topovi za treninge visokih performansi upotpunjavaju moderni duksevi sa kapuljačom, kao i detalji poput kačketa i rančeva.

Peta po redu kapsula kolekcija sa potpisom Viktorije Bekam i brenda Reebok dostupna je na reebok.com/victoriabeckham i victoriabeckham.com.

Više fotografija iz ove kolaboracije možete pogledati u galeriji ispod:

MARIO SORRENTI Victoria Beckham x Reebok