Na društvenoj mreži Instagram isplivala je fotografija glumice Sofije Vergare koja nosi istu haljinu kao i domaća zvezda Jelena Karleuša.

Sofija Vergara na svom Instagram profilu na kojem je prati više od 21 miliona fanova, redovno deli svoje odevne kombinacije za svaki dan i svečane trenutke. Tako je bilo i ovoga puta kada je fanove obradovala fotografijom u veselo žutoj haljini. Ovaj model veoma je praktičan za leto jer je veoma komotan i lak je za brzo navlačenje, a u isto vreme je i veoma efektan, pa ne čudi što je oborio s nogu poznatu svetsku glumicu i domaću zvezdu Jelenu Karleušu.

sofija vergara u zutoj versace haljini
screenshoot/instagram 

Sofija Vergara u njemu je pozirala ispred ogledala, a sparila ju je s diskretnim nakitom i trendi zelenom letnjom torbicom. Pevačica Jelena Karleuša nedavno je privatnim avionom otputovala u Ohrid gde je imala nastup, a tom prilikom se odlučila za letnju haljinu žute boje.

jelena karleusa i sofija vergara u istoj haljini
screenshoot/instagram 

Fanovi su primetili da su njih dve bile odevene u istu marku "Versaće" koja košta 161.000 dinara što je više od 1300 evra. Jelenine fan stranice bile su preplavljene slikama glumice i nje, što je pevačica podelila i na svom storiju. 
"Jelena Karleuša i Sofija Vergara u istim haljinama istog dana!", pisalo je na objavi.

jelena karleusa i sofija vergara u istoj haljini istog dana
screenshoot/instagram 

 U nastavku glasajte u anketi: Po vašem mišljenju, kojoj bolje stoji ovaj model haljine?