Dua Lipa je Versace devojka! Pevačica je zaštitno lice nove kampanje za jesen i zimu 2021/2022, a vesti su istovremeno objavili na društvenim mrežama i Dua i Donatela Versaće i kompanija.

Modni znalci ne čude se ovom spoju budući da je slavna britanska pevačica protekle godine nekoliko puta nosila kreacije italijanske modne kuće. Bilo je samo pitanje vremena kada će Dua Lipa postati zaštitno lice modne kuće Versace, a sada je to službeno i postala.

U nekoliko fotografija koje su objavljene na službenim profilima društvenih mreža nazire se stil i kombinacije koje je Dua smelo iznela. Prvo što upada u oči je promena frizure, za potrebe kampanje Dua ima bakrenu boju kose i kraće šiške. Iako na svakoj fotografiji na glavi ima neku vrstu šešira, promena je itekako uočljiva.

Fotografije potpisuje dvojac Mert i Markus, a celu kampanju videćemo do kraja ove nedelje. Prema onome što su iz Versace-a pustili u javnost Dua Lipa nosi jarke i tople boje, kombinacije u istoj boji ili printu, cipele na platforme.

Retro prizvuk

U žutoj haljini sa srcolikim izrezom, zatim crveno od glave do pete u dvodelnoj kombinaciji topa i suknje i cipelama na platformu, haljini i torbi s istim printom - Dua neodoljivo podseća na lude šezdesete i sedamdesete godine prošlog veka.

Uzbuđenje nije mogla sakriti ni prvo lice italijanskog modnog diva Donatela Versaće.

"Dua Lipa! Ne mogu reći koliko sam uzbuđena i zahvalna što smo s tobom započeli moju novu kampanju. Volim te!", poručila je Donatela na svom Instagramu.

Da je oduševljenje ovom saradnjom obostrano vidljivo je i iz komentara mlade pevačice, koja je Donatelu nazvala "ikonom i legendom", a taj dan nezaboravnim.

Ovom kampanjom Dua Lipa pridružila impresivnom spisku Versace devojaka na kojima se još od devedesetih nalaze: Linda Evanđelista, Naomi Kempbel, Kejt Mos i Klaudija Šifer.