Ako tražite još jedan dobar razlog za provod tokom vikenda u Beogradu, sigurni smo da će vas oduševiti šoping happening koji u subotu, 17. jula pripremaju magazine Elle i online platforma L:AW concept u saradnji sa opštinom Stari grad.

Toga dana, od 17 sati, Elle magazin i online shopping platforma L:AW concept prvi put u regionu na jedan dan zatvaraju ulicu Kralja Petra, koja već godinama važi za fashion epicentar Beograda, i pretvaraju je u genijalnu shopping zonu u kojoj će se iskustvo kupovine pretvoriti u nezaboravan večernji provod.

Nakon što smo proteklu godinu gotovo prespavali i većinu svog vremena proveli u kući, ovo je savršena prilika za vikend u Beogradu tokom kojeg ćete spojiti dve važne stvari – kupovinu i večernji izlazak! Za tu priliku Elle magazin i L:AW concept su specijalno za vas pripremili summer capsul kolekcije čak 130 lokalnih dizajnera, dok se arthitektonski biro Mitarh pobrinuo za neverovatni umetnički doživljaj koji će ulicu Kralja Petra pretvoriti u jedinstven art shopping point.

Pozivamo vas na prvi Fashion Street event u srcu Beograda gde shopping dobija novu dimenziju. Jedna ulica, dva brenda, 130 dizajnera i još mnogo dobrih razloga da budete sa nama.