Serija "Elite" koja je samo na prvi pogled delovala kao samo još jedna tinejdžerska lagana drama, za kratko vreme oduševila je gledaoce širom sveta slojevitom pričom o društvu i odnosima, razorenim porodicama i pogrešnim vrednostima.

Slobodno možemo reći da je oborila sve rekorde gledanosti, a sada su konačno stigle i nove epizode 4. sezone. Netfliks je umnogome doprineo ne samo popularizaciji španjolskih serija (poput "Casa de Papel") već i njihovim glumcima, a jedna od onih koja se posebno istakla je lepa Carla Diaz.

karla dijaz u seriji elite
printscreen/youtube 

Dijazova se pored glume bavi i plesom, a iako je već igrala u brojnim ostvarenjima, tek joj je serija "Elite" donela popularnost koju zaslužuje. Samo na Instagramu je prati preko 667 hiljada pratilaca koje oduševljava svojim specifičnim stilom oblačenja i neobičnim izgledom.

Lepu glumicu sada su doveli i u vezu sa Srbijom, a povod je talentovani Zrenjaninac o kome su pisali svetski mediji, Mihailo Anušić, kreativni direktor brenda "Mihano Momosa".

Kreator je prepoznatljiv po nestvarnim kreacijama sa velikom dozom elegancije, a iako su odela i haljine u osnovi jednostavni, Mihailo ih čini unikatnim ukrašavanjem prepoznatljivim detaljima ovog brenda kao što su predimenzionirane ruže i perje.

Lepa Karla obukla je upravo takav jedan komad i to upravo u gore pomenutoj seriji, a u pitanju je pink haljina od perja. Karla je ostala dosledna svojoj kratkoj kosi, a upečatljiv komad uparila je sa zlatnim kaišem i jednostavnom šminkom.

Izdanje je pratioce ostavilo bez teksta, a komentari podrške samo su se ređali.

Mihajlo je brend "Mihano Momosa" osnovao još 2011. godine, a iste godine je i debitovao na beogradskom fashion week-u sa prvom kolekcijom pod nazivom ''Olivera'' čije je ime nosila dizajnerova majka koja je od bila i ostala izvor inspiracije svakog stvorenog dela.

U modni svet ušetao je slučajno, iako je još kao dete ekperimentisao sa odevanjem, kada je najbolja drugarica želela joj dizajnira haljinu za sestrino venčanje. Ideja je bila da kreira haljinu od perja, a uprkos poteškoćama sa nabavkom materijala, nije odustao, a rezultat je bila haljina o kojoj su svi pričali. Tada je shvatio da bi poziv dizajnera mogao biti njegov poziv.

natasa bekvalac u kreaciji mihano momosa
Printscreen/youtube/Natasa Bekvalac 

Svoje kolekcije prezentovao je na nedeljama mode u u Beogradu, a još 2013. godine modni magazin Grazia dodelio mu nagradu za najbolju reviju na Beogradskom fashion week-u, a 2017. je proglašen za najboljeg dizajnera godine na The Elle Style Awards u Beogradu.

Poznate ličnosti koje su ga na samom početku prepoznale su Jelena Karleuša, Zorannah, Nataša Bekvalac, Severina, Ivana Španović, Tamara Kalinić i mnoge druge...

eli goulding u mihano momosa kreaciji
printscreen/instagram 

O njegovom uspehu pisao je i američki magazin "Frobs", a njegove kvalitete prepoznala su i svetska imena te su kreacije sa njegovim potpisom ponele i glumice i modeli poput Elene Perminove, Eli Goulding, Karle Rivero i Šej Mičel, a sada su njegov talenat očigledno prepoznali i tvorci serije "Elite". Mihailove kreacije koje su oduševile svet možete pogledati u galeriji u nastavku teksta:

ATA Images/Antonio Ahel, Screenshot/Instagram Kreacije Mihana Momomse