Modne influenserke obožavaju hit braon sako balon kroja: Stoji svakoj građi, a u kompletu ima i suknju

Dok još uživamo u relativno toploj jeseni, može služiti kao jakna, a u hladnijim danima će odlično izgledati ispod kaputa u istoj nijansi.

Instagram

Komadi balon kroja ove godine privukli su pažnju modnih entuzijasta. Od letnjih maksi i mini suknji, preko pantalona i farmerica, balon kroj unosi zanimljivost volumenom koji ne očekujemo u ležernim dnevnim kombinacijama.

Nije tajna da modne influenserke vole da kombinuju “high” i “low” komade, pa se često u njihovim autfitima mogu prepoznati komadi iz Zare. Sada nam je zapao za oko model iz kolekcije laganih jakni brenda — zapravno, reč je o blejzeru ili sakou neodoljive braon nijanse koja je pun pogodak za ovu jesen. Ovaj jednostavni blejzer ima okrugli ovratnik i balon rukave spuštenih ramena. Model deluje prefinjeno i elegantno zahvaljujući strukiranom i oštrom kroju.

Uočili smo na nekoliko popularnih modnih influenserki koje su ga uparile sa ležernim komadima poput crnih pantalona, farmerica ili mini suknji. Ljubiteljke setova obradovaće činjenica da se u Zarinoj ponudi može pronaći i mini suknja.