Ovaj mantil svi trenutno nose: Pronašli smo 9 modela i evo gde možete da ih kupite kod nas

Sezona mantila je pred nama! Iako high street brendovi još uvek nisu lansirali svoje jesenske kolekcije, već smo pronašli 9 odličnih modela.

Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Mantili su simbol elegancije i praktičnosti, a tokom jeseni postaju ključni deo svakodnevnih kombinacija. Ova klasična jakna, koja se odlikuje jednostavnim krojevima i neutralnim bojama, savršena je za promenljivo vreme.

Ove sezone, mantili dolaze u različitim dužinama i stilovima—od tradicionalnih modela u bež ili crnoj boji do modernih verzija s asimetričnim krojevima i odvažnim uzorcima.

LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Posebno su popularni maslinastozeleni modeli, koji donose dašak sofisticiranosti i prirode u svaku kombinaciju. Ova boja savršeno se uklapa u jesenske tonove, lako se kombinuje s drugim nijansama i idealna je za stvaranje opuštenog, ali stilizovanog izgleda. Maslinastozeleni mantili savršeni su za sve prilike, od šetnji gradom do poslovnih sastanaka.

Primetićete da su kratki mantili, slični jaknicama, takođe u trendu, što ih čini idealnim za prelazno razdoblje.

Trenutna ponuda high street brendova je interesantna. H&M se ističe sa odličnim izborom, a jedan oversized mantil u sivoj boji nas je posebno privukao—podseća na stil 80-ih. Stradivarius ima nekoliko modela, ali očekujemo da će punu kolekciju predstaviti u narednim nedeljama. Za sada, H&M je siguran izbor, jer možete pronaći svaki kroj i boju koju zamislite.