ELEGANTNE + UDOBNE ZA SVAKI DAN: Pantalone koje volimo biće trend proleća, a evo i zašto

Uoči toplije sezone, radujemo se uvek dobrodošlim investicijama, a osim haljina i suknji, pantalone su svakako među najtraženijim komadima.

IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Farmerke ravnih nogavica ili one šireg kroja biće u fokusu modnog sveta u narednim mesecima, a ako volite da nosite pantalone, ali želite modele koji su idealni i za poslovne prilike i lepo ističu figuru, nećete pogrešiti ako uložite u klasične pantalone na tragu popularnih kancelarijskih modela.

Među ljubiteljima ovakvih stilova je i Rouzi Hantington-Vajtli, manekenka i glumica koja redovno briljira svojim outfitima, idealnom kombinacijom elegantne klasike i ženstvene razigranosti.

Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Omiljena britanska modna ikona nedavno je svojim besprekornim stilom očarala Nedelju mode u Parizu, dokazavši da je to model pantalona u koji treba uložiti ovog proleća.

Njene cool pantalone odlikuje laskav kroj i šik dizajn, a zahvaljujući dugim nogavicama, koje su proširene na dnu, ovaj obavezni prolećni komad vizuelno izdužuje figuru.

Njihova prednost je i u veoma visokom stepenu udobnosti, jer su izrađene od meke i lagane tkanine, pa su odlično rešenje za mnoge prilike, naime udobne su kao helanke i elegantne kao poslovne pantalone.

Kako ih nositi?

Ne postoje stroga pravila, pa ih slobodno kombinujte sa udobnim duksevima ili džemperima, košuljama, kratkim topovima, majicama, romantičnim bluzama... Odlično izgledaju i u kombinaciji sa bomber jaknama, kožnim kaputima, mantilima...

Neutralni komadi (jakna, bela majica i elegantne crne pantalone) uz pomoć šik dodataka, poput statement naočara za sunce i crne torbe, koji je Rouzi sjajno skinula, odličan su primer tako bezvremenskog outfita koji nikada ne izlazi mode.

Bonus video

This browser does not support the video element.

Severini pukle pantalone na nastupu  instagram/severina

Izvor: Wanted A.N.