SPREMITE SE NA VREME: Farmerke retro stila uskoro ćemo viđati na svakom koraku

Iako klasičnan džins godinama dominira modnom scenom, vodeći brendovi su jasno stavili do znanja da će ovog proleća svetle farmerke biti obavezni komad

Mario Mitsis / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sofija Riči, trenutno najveća trendseterka, predstavila je najnoviji trend koji će dominirati 2024.

Poznata po modnom minimalizmu i obožavanju tihog luksuza, Sofija Riči nije nimalo iznenadila najnovijim ležernim izdanjem, koje je oličenje kalifornijske elegancije.

Za Instagram je pozirala u Khaiteovoj običnoj beloj majici kratkih rukava, bež torbici Bottega Veneta i hit komadu ovog outfita - svetlim farmerkama.

Dugo nismo videli ovaj stil kao dominantan trend na modnoj sceni, ali sada se vraća na velika vrata. To su potvrdili i vodeći brendovi koji su ovaj elegantni komad uvrstili u svoje kolekcije proleće-leto 2024.

Farmerke koje nosi Riči savršeno ocrtavaju modele koje ćemo nositi narednih meseci - udobne, meke, visokog struka, širokog kroja i svetlih tonova.

JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia 

Reč je o čuvenom modelu 501 brenda Levis, a slične su predstavili Ermano Scervino, Bottega Veneta, Victoria Beckham, ali i većina high street brendova poput Zare i H&M, gde ćete pronaći svoj trendi par po pristupačnim cenama.

Showbit.com / ShowBit / Profimedia 

Njihova velika prednost je što su izuzetno raznovrsne i lako ih možete uskladiti sa bilo kojom obućom, kao i sa vašim omiljenim kožnim jaknama ili odgovarajućom teksas jaknom za stajling koji će biti pravi hit u narednim mesecima.

Bonus video  

This browser does not support the video element.

Kako raširiti farmerke   tiktok/@kristinakacheeva

Izvor: tportal.hr/ Wanted A.N.