KUPITE SADA, A NOSITE NAREDNIH 10 SEZONA: Ove farmerke bukvalno nećemo skidati još dugo

Farmerke koje ćete obožavati da nosite sezonama

Instagram

Farmerke su odevni predmet koji ne poznaje godišnja doba. Zato dolazak leta ne znači da se stylish modeli ipak neće naći u našoj shopping korpu. Jednom kada pronađemo model koji nam savršeno pristaje brzo mu dajemo ulogu secong skin komada. Upravo to čini farmerke komadom koji nosimo na sve i u svim prilikama. U moru aktuelnih komada koji stižu u kolekcije popularnih brendova, odlučili smo da izdvojimo nekoliko modela koje ćemo nositi tokom cele godine.

Proleće i leto sa sobom nose laganije i vedrije komade, zato u ovom periodu naš izbor češće pada na svetle i bele farmerke. Ali to ne znači da dobar tamni par ne treba da se nađe u vašoj kolekciji SS23. Klasični ravni modeli sa visokim strukom i dalje su među najpoželjnijim trendovima, iako se farmerke sa nešto nižim strukom polako ali sigurno vraćaju na police popularnih prodavnica.

Koji model izabrati?

Što se tiče krojeva i modela, najbolje je izabrati onaj u kome se dobro osećate. Određene vrste farmerki će laskati određenom tipu tela, ali ako nas pitaju, nema pravila kojih biste se trebali pridržavati ako znate i želite da nosite određeni komad odeće. Modeli koji su nam zapeli za oko su trapez farmerke koje će izdužiti nogavice, veoma široki trendi modeli i modeli sa zanimljivim detaljima poput iscepanih i 'patch work' detalja koji će razigrati celu kombinaciju. Pogledajte sve naše favorite u galeriji i inspirišite se za pronalazak savršenog para farmerki.

ZARA Farmerke svetle