AKO STE USKORO GOST NA VENČANJU PONESITE OVU HALJINU: Zara ima model koji laska svakoj figuri

Tiktokeri tvrde da izgleda bolje uživo nego na slici.

Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Iako onlajn kupovina ima mnogo dobrih strana, sigurno vam se bar jednom dogodilo da se na sajtu zaljubite u haljinu koja uživo izgleda potpuno drugačije. Upravo zbog toga se sve više devojaka pri kupovini oslanja na iskustva trendseterki sa društvenih mreža, koje u svojim videima ističu svoje favorite iz redova high street brendova. Tako je ove nedelje TikTok-om zavladala Zarina haljina iz nove kolekcije, za koju mnogi od influensera tvrde da uživo izgleda mnogo bolje nego na fotografiji.

ZARA 

To je midi haljina bez naramenica sa ravnim dekolteom u tamnoplavoj boji sa popularnim cut-out detaljem sa strane. Napravljena je od elastičnog materijala koji se lako prilagođava figuri tela, a zahvaljujući drapiranoj teksturi ovaj model naglašava obline i sakriva nedostatke.

This browser does not support the video element.

Zara haljina  Tiktok/anastacym

„Ova haljina izgleda dobro bukvalno na svakome“, rekla je tiktokerka Anastacy u videu koji je prikupio više od pet miliona pregleda. Sa njom se slažu i mnogi drugi influenseri, koji zaključuju da je ova haljina idealan izbor ukoliko ste uskoro gost na venčanju. Dobra vest - dostupna je i u Srbiji, po ceni od 3.990 dinara.

This browser does not support the video element.

Zara haljina  Tiktok/sayemes