KOJU HALJINU ODABRATI ZA NOVU GODINU? Tamara Kalinić ima sjajne predloge koji će vas učiniti ZVEZDOM VEČERI

Ukoliko još uvek ne znate šta biste obukle za doček Nove godine, naša influenserka Tamara Kalinić ima predloge - reč je o elegantnim haljinama a svaka se izdavaja po jednom detalju.

Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nova godina je iza ćoška, a verujemo da su mnoge od vas u potrazi za idealnom haljinom. Ako planirate ludu novogodišnju žurku ili glamuroznu večeru, a nemate ideju šta da obučete, Tamara Kalinić ima predlog za vas! Jedna od najbolje obučenih Srpkinja pokazala nam je na svom Instagramu nekoliko kombinacija , a reč je o elegantnim haljinama.

Ako želite da zablistate poput "shining disco ball", onda vaš odabir može biti haljina sa metalik etaljima ili sa šljokicama. Baš takvu bira i Tamara, a reč je o mini crnoj haljini koja je u predelu grudi ukrašena srebrnim detaljima.

Ipak, Nova godina nije rezevisana samo za šljokice.

Ove godine veoma je popularno perje, a Tamara ima sjajnu ideju - slegantna toaleta ukrašena perjem, a slične haljine možete pronaći u Zari.

A ako spadate među one koji vole nešto jednostavnije dezene i modele, tu je savršena braon Mona haljina koju posebnom čini detalj u predelu struka. Naglašava ono najlepše na ženi - struk, a nema sumnje da će vas haljina nalik ovoj učiniti zvezdom večeri.

This browser does not support the video element.

Najpoznatija modna blogerka Tamara Kalinić ekskluzivno za Kurir iz Pariza  Kurir