NAJBOLJE OBUČENE ŽENE INSTAGRAMA SU LUDE ZA OVOM JAKNOM: Topla je, udobna, stylish, i fantastično se kombinuje uz sve

Jedan model jakne apsolutna je zvezda društvenih mreža, a najbolje obučene žene Instagrama pokazale su fantastične načine na koje su je ukombinovale.

Instagram

Ukoliko ste se pitali koji model jakne je pokupio najviše "poena" kod stylish devojaka sa Instagrama, odgovor je samo jedan - teddy jakna. Naslednik čuvenih teddy kaputa koji su pre nekoliko sezona vladali uličnom modom došao je u novom ruhu, a trendseterke ne prestaju da oduševljavaju sjajnim modnim izdanjima. 

Posebno su zaljubljene u model brenda Toteme, koji nije za one plitkog džepa, jer je za pomenuti shearling model potrebno izdvojiti nešto više od 205.500 dinara.

Baš poput toplog zagrljaja, Totemeova jakna u bež boji je mekana, ravno krojena i ukrašena detaljima od crne kože, što je čini savršenim komadom koji će utopliti predstojeće zimske dane. Ipak, highstreet ponuda je dovoljno bogata da možete naći i jeftiniju varijantu, a opet, podjednako efektnu.

Ova jakna na prvom mestu je popularna jer je neverovatno topla, a opet, tako je krojena da se uklapa uz sve stilove i sve komade, nevezano da li ste obučeni ležerno, elegantno ili nosite basic komade.

Bež nijansa daje joj varijabilnost da je kombinujete uz apsolutno sve boje, te ste i na taj način skinuli jednu brigu s vrata kada je reč o kombinovanju, te ne čudi što je teddy model jedan od must-have za ovu zimu.