7 MODELA HALJINA KOJIMA SU FASHION DEVOJKE REKLE "DA" OVE ZIME: Osvojiće vas na prvu, a praktične su, tople i udobne

Ove zime 2022/2023. 7 modela haljina izdvojilo se na radaru modnim zaljubljenica.

Profimedia

Zima nije prepreka da nosite haljine. Iako možda nisu sinonim za hladnije vreme, čini se da su modni stručnjaci doskočili ovom problemu i ove sezone iznedrili modele koji će vas osvojiti na prvu, a najvažnije - biti udobni i topli

Sedam se već sada istaklo i čini se da će biti glavni trendovi predstojeće sezone, a u nastavku obratite pažnju i na savete kako ih kombinovati za autfite u kojima ćete izgledati šik i osećati se poput kraljice.

1. Maksi haljine

Maksi haljine vratile su se na velika vrata, i savršen su izbor kada brzo želite da izgledate dobro. Možete ih kombinovati sa oversized džemperima, sakoima... uz čizme sa vrtoglavom potepeticom, ali i uz ravne gležnjače. Bilo kako bilo, za koji god izbor da se odlučite izgledaće dobro.

2. Haljina sa dubokim izrezom

Ovakvi modeli idealni su kada želite da izgledate stajliš i elegantno, a fantastično se kombinuju i uz čizme do kolena, gležnjače, ali i uz moderne kaubojke.

3. Pletene haljine

Rebrasto pletivno je uvek siguran izbor. Naime, bez obzira o kom odevnom predmetu se radi, fino pleteni materijal uvek izgleda elegantno i ležerno. I sve to bez mnogo truda, jer je sama struktura ovog materijala cool detalj koji ulepšava svaki outfit.

4. Kožne haljine

Svaki put kada želite da ostavite moćan utisak - bio to poslovni sastanak ili dejt, odaberite kožnu haljinu - klasika za sva vremena. 

5. Dugi rukavi + mini dužina haljine

Kratka mini haljina i glomazne čizme su duo iz snova - čineći istovremeno tako udoban i chic izgled. Navucite kožnu bajkersku jaknu preko i krenite u izlazak sa stilom koji će svi primetiti.

6. Plišane haljine

Za razliku od prethodnih zimskih sezona, plišane haljine su ove godine jednostavno must komad u ormanu. Za novu popularnost pliša, mnogi "krivca" vide u činjenici da je na modnoj sceni ponovo istaknuta želja za doterivanjem, o čemu dovoljno svedoče kolekcije za sezonu prazničnih zabava, kojima dominira ovaj materijal luksuznog izgleda. Mi se ne bunimo, a koliko vidimo ni svetski trendseteri nemaju zamerke na ovaj trendy materijal.

7. Haljine sa visokim okovratnikom

Ne, njeno vreme nije prošlo sa zalaskom sunca i opraštanjem od obale - ona je dobila novu verziju - duža je, oversize, od čvršćeg materijala. Ovakvi modeli haljina u jesen nose se kako za svakodnevne prilike, tako i za večernje događaje, a na vama je da izdvojite dezen koji najviše oslikava vaš stil.