U poslednje vreme, moda je sve više u znaku ženstvenosti, a izbor haljina postao je sve raznovrsniji. Od baletanki, strukiranih topova i romantičnih bluza do dugih elegantnih haljina, naš feed je prepun trendova koji se udaljavaju od minimalističkog stila. Romantične estetske opcije dostigle su vrhunac tokom toplih letnjih dana, kada su lepršavi i prozračni krojevi ženstvenih silueta postali izuzetno popularni.

Midi i maksi haljine od prirodnih materijala poput lana i pamuka su "must-have" ovog leta. Naglašeni strukovi, bilo da su u obliku "drop waist" ili korzetiranih modela, u kombinaciji s voluminoznim suknjama s volanima ili bogatim naborima, čine savršen izbor. Takođe, trend balon krojeva, koji se pojavljuje u mini i maksi verzijama, nastavlja da osvaja.

U novoj Zara kolekciji pronašli smo fantastičan model balon kroja u “butter” žutoj nijansi, koja je postala jedan od omiljenih izbora ove sezone. Ova svetla nijansa je odlična alternativa klasičnoj beloj ili bež i savršeno će istaći vaš preplanuli ten. Haljina je inspirisana retro stilom zahvaljujući četvrtastom izrezu i nešto širim naramenicama, a lako ćete je uklopiti u svakodnevne kombinacije uz papuče, patike ili torbu za plažu.

Zara haljina
ZARA 

Izvor: fashion.hr/ Wanted Vanja Pajović