Leto je pravo vreme za eksperimentisanje sa krojevima, ali i smelim bojama i šarama. Zato se nimalo ne čudimo ako ove sezone, sa porastom temperatura, poželite da svoju garderobu obogatite „statement“ modelom koji vam podiže raspoloženje i privlači sve poglede.

Izbor maksimalističkih modela u aktuelnoj modnoj ponudi zaista je širok, a među mnoštvom razigranih košulja, haljina i suknji izdvojio se jedan upečatljiv model pantalona.

zara pantalone
ZARA 

Reč je o modelu iz nove Zara kolekcije, culotte pantalonama ukrašenim etno motivom izvezenog cveća i bordurama u mediteranskom "štihu". Ovaj beli model napravljen je od mešavine viskoze i lana, što ga čini idealnim za letnje vrućine, a veliki hit je i odgovarajuća košulja istog dezena sa kojom možete postići zaokružen izgled.

Ipak, influenseri na Instagramu su nam potvrdili da ove pantalone mogu odlično da funkcionišu i u kombinaciji sa drugim letnjim komadima, poput monohromatskog topa za nešto decentniji izgled. Ove pantalone nisu striktno vezane za neki prolazni mikrotrend, pa ne sumnjamo da će biti odličan dodatak vašoj „kapsularnoj“ garderobi za letovanje.

Bonus video

Metalik pantalone Instagram/lv_blackwell

Izvor: Wanted A.N.