Poslednjih dana, gde god da pogledate, videćete samo jedan model pantalona. Trendseterke su ih prigrlile sa oduševljenjem i nose ih i sa patikama i sa cipelama, bajkerskim čizmama i kaubojkama... a svaki look nas iznova i iznova ostavlja bez daha, sa razlogom, jer je reč o sivim pantalonama koje nose titulu "bezvremenih" i jasno nam je zašto.

Poslovne pantalone na crtu (može, a i ne mora) u sivoj boji definitivno su u ovom trenutku (doduše, kad nisu?!) najbolja investicija, a kako se mogu kombinovati na najrazličitije načine, osiguraće vam bezbroj izdanja za grad, posao, kafu sa prijateljicama ili nešto slično.

Highstreet prodavnice već su izbacile pregršt modela, te možete biti sigurni da ćete, ma koliko da ste izbirljivi, pronaći svoj par koji će se savršeno uklopiti uz sve što imate u garderoberu.

PULL&BEAR, ZARA Sive pantalone su uvek u trendu

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Metalik pantalone Instagram/lv_blackwell


Izvor: Wanted V.P.

https://static.mondo.rs/Binary/77/USLOVI-KORISCENJA-WMG.pdf

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:
Izvor: Wanted