Već smo pisali o tome da je ove godine najupečatljivija i najtraženija boja jeseni trešnja crvena, jarka nijansa crvene. Nose se crvene haljine, kaputi, šalovi i šminka 'začinjena' crvenim tonovima, ali nas je posebno iznenadio jedan mikrotrend koji se munjevito širi društvenim mrežama. Reč je o trendu nošenja upečatljivih crvenih hulahopki koje će i najbezličniji i najmonotoniji zimski outfit učiniti pravim statement stajlingom. 

crvene hulahopke
Instagram 

Crvene hulahopke počele su da nose trendseterke i influenseri, a mišljenja o njima su trenutno podeljena. Neki misle da su takve čarape preterano ekscentrične, dok se drugima zaista dopada ideja da zimskom sivilu na tako jednostavan način dodaju pravu eksploziju boja.

Možda će vas zanimati: CRVENE HULAHOPKE SU ZVEZDE ULICA I NOVI TREND ALERT: It devojke ih nose tako dobro, a na ove primere smo "otkinule"

Crvene najlonke nose se uz dugačke sivo-crne kapute za svakodnevne aktivnosti, ali i u svečanim prilikama, ispod dugih maksi haljina.

Donosimo vam primere nekih od impresivnih izgleda ovog trenda sa Instagrama, pa procenite sami da li su ove čarape vredne hype-a ili je to trend koji treba što pre zaboraviti i vratiti se klasičnim čarapama u neutralnim nijansama bež i crne.

Instagram Crvene hulahopke su trend zime 2023

 Bonus video

Kako napraviti nazuvice od običnih čarapa Instagram/ fashion.selection

Izvor: Jolie.hr/ Wanted A.N.