Nakon što su oktobar i veći deo novembra bili u znaku sunca i nadprosečnih temperatura, konačno je stigla prava zima. Ozbiljno hladna zima, ledeni vetrovi, zubato sunce nam govore da što pre treba da se opskrbimo debelim šalovima, kapama, i što je najvažnije – zimskim jaknama.

Zimski stajlinzi savršeni su kad ih nadopunjuje odgovarajući kaput, baš kao i topli modeli jakni koji poslednih sezona poprimaju veliku popularnost u modnim krugovima.

jakna sa krznom
instagram/Sandraimiela 

Debela, udobna i moderna zimska jakna je nezaobilazna stvar u garderobi svake žene, ne samo iz trendi, modnih razloga, već i zbog jednostavne činjenice da bez nje ne možemo kročiti u dan.

Zato se zaista isplati uložiti u dugotrajan, kvalitetan model koji možemo da nosimo iz zime u zimu, a ove godine smo u Zari i Mangu pronašli odličan izbor upravo takvih jakni. Naravno da izbor neophodnog komada zavisi od ličnih afiniteta, ali u svakom slučaju mi smo zavirili u trendove jakni, te odabrali naše favorite.

MANGO, ZARA Jakne za zimu dostupne na Mango i Zara Sajtu

Možda će vas zanimati: 2 U 1 NOVA JAKNA KOJA JE VEĆ OSVOJILA INSTAGRAM: Topao, a stylish komad koji svaki outfit podiže na viši nivo

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Teddy jakna za jesen 2023 Instagram/ariyalondon


Izvor: Wanted/ A.N.