Septembar je idealan mesec za zabavu jer počinje nova sezona manifestacija, koncerata i događaja, kao i dugo očekivanih druženja nakon letnjeg raspusta. Takođe, sezona venčanja i žurki je i dalje u jeku zahvaljujući prijatnom vremenu, a mnogi od nas u narednim nedeljama imaju bar jedan važan događaj koji zahteva malo svečaniji izgled.

MANGO ZARA 3 (1).jpg
ZARA, MANGO 

I dok su letnje posebne prilike odlikovale lepršave, prozračne krojeve i jarke boje, jesenje svečane kombinacije često uključuju zatvorene cipele i slojeviti stajling.

MANGO ZARA 4.jpg
ZARA, MANGO 

Žive boje i dezeni su i dalje veoma poželjni na haljinama, mada se u sve više kolekcija mogu videti svečani modeli u klasičnim jesenjim nijansama, poput braon, bordo ili tamnozelene.

MANGO ZARA.jpg
ZARA, MANGO 

Ovaj period je idealan za midi i maksi modele zanimljivih tekstura poput nabora, a nećete pogrešiti ni sa satenskim ili svilenim haljinama koje još uvek ne gube na popularnosti.

ZARA MANGO.jpg
ZARA, MANGO 

Kada je kroj u pitanju, odličan izbor su modeli sa upadljivim naborima ili vezivanja, koja će se lako prilagoditi različitim tipovima tela. 

MANGO ZARA 5.jpg
ZARA, MANGO