Tehnologija koja se krije iza odevnih komada za oblikovanje tela dolazi u nizu opcija koje zadovoljavaju specifične potrebe tela - od ruku, preko stomaka, do nogu.

Odeća za oblikovanje tela postala je ključni komad u ormarima brojnih žena širom sveta, a Kim Kardašijan je ponovo, zahvaljujući svom brendu Skims, uspela da je popularizuje.

Steznici su prvenstveno je namenjena poboljšavanju prirodne konture tela. Cilj ove odeće jeste da naglasi figuru na svim pravim mestima i podigne samopouzdanje svake žene.

Uz mnoštvo opcija koje se danas mogu izabrati postavlja se pitanje kako odabrati model koji će najbolje odgovarati našim specifičnim potrebama. Otkrijte u nastavku na šta treba da obratite pažnju...

Haljine

Ako planirate da nosite pripijeni model haljine, tada je najbolji odabir shapewear komad koji pokriva celi torzo. Strukturiran poput korseta, ali bez osećaja zategnutosti i neprijatnosti, spomenuti tip shapewear odeće pomoći će u oblikovanju prirodne figure i izgladiti sve neravnine u predelu stomaka i kukova.

bonati.jpg
Bonatti 

Suknje

Modeli pencil kroja sami po sebi deluju poput odeće za oblikovanje tela, naglašavajući figuru, al ako ih spojite s odećom za oblikovanje tela u formi haljine ili mini suknje, prikrićete sve nesavršenosti prilikom nošenja uskog modela suknje.

7014662_80_PS_F-600x801.jpeg
Lindex.rs 

Farmerke

Napravljene da se pozabave stomakom, bokovima i bedrima, steznik u službi biciklističkih za oblikovanje tela činiće idealnog partnera različitim modelima farmerica. Osim što će svaki deo držati pod kontrolom, istovremeno su u stanju da podignu zadnjicu i stisnuti područje bedara za besprekorno oblikovan izgled figure.

gdzhi.PNG
OYSHO 

Bodiji

Poslednjih sezona svedoci smo trenda nošenja donjeg rublja kao odeće, a isto se može reći za pojedine shapewear komade poput bodija. Oni naglašavaju prirodnu figuru i neretko predstavljaju idealan basic komad pri kombinovanju stajlinga od jutra do mraka.

oysh.PNG
OYSHO 

 Bonus video

crni outfit Instagram/rosiehw