Dolazak nove sezone znači i velike promene u garderobi, a jedan od najuzbudljivijih prelaza je sa zimske na letnje kombinacije. Pregršt boja, laganih materijala i komada koji izazivaju nostalgiju i uspomene na lepotu letnjih večeri samo su deo čari ovog procesa.

Ako ste već počeli da sastavljate svoju letnju kolekciju, nema sumnje da je već bogata brojnim haljinama, suknjama i topovima, ali modni stručnjaci upozoravaju da ne smete da zaboravite na još jedan komad koji će preovladati ovog leta.

Reč je o širokim šortsevima! Ovaj komad najčešće dolazi u vidu lanu, omiljenom letnjem materijalu, zbog čega je garancija udobnosti i elegancije zagarantovana.

Modni influenseri su već opako počeli da promovišu ovaj trend, koji je, pored toga, preplavio modne piste u kolekcijama za proleće/leto 2023, pa nema sumnje da ćemo ga uskoro videti svuda!

Pored udobnosti, lanene šortseve obožavaju i zbog prilagodljivosti svim vrstama obuće, pa nema šanse da pogrešite ako ih nosite uz patike, sandale ili još elegantnije cipele za večernji izlazak. Pogodne su i za plažu, jer će uspešno zameniti pareo i poslužiti kao sofisticirani dodatak kupaćem kostimu.

Dolaze u različitim dezenima, bojama i krojevima, a najuspešnije se kombinuju sa crop topovima od istog materijala i u monohromatskim stilovima u nežnim letnjim nijansama.