Farmerke su odevni predmet koji ne poznaje godišnja doba. Zato dolazak leta ne znači da se stylish modeli ipak neće naći u našoj shopping korpu. Jednom kada pronađemo model koji nam savršeno pristaje brzo mu dajemo ulogu secong skin komada. Upravo to čini farmerke komadom koji nosimo na sve i u svim prilikama. U moru aktuelnih komada koji stižu u kolekcije popularnih brendova, odlučili smo da izdvojimo nekoliko modela koje ćemo nositi tokom cele godine.

Proleće i leto sa sobom nose laganije i vedrije komade, zato u ovom periodu naš izbor češće pada na svetle i bele farmerke. Ali to ne znači da dobar tamni par ne treba da se nađe u vašoj kolekciji SS23. Klasični ravni modeli sa visokim strukom i dalje su među najpoželjnijim trendovima, iako se farmerke sa nešto nižim strukom polako ali sigurno vraćaju na police popularnih prodavnica.

Koji model izabrati?

Što se tiče krojeva i modela, najbolje je izabrati onaj u kome se dobro osećate. Određene vrste farmerki će laskati određenom tipu tela, ali ako nas pitaju, nema pravila kojih biste se trebali pridržavati ako znate i želite da nosite određeni komad odeće. Modeli koji su nam zapeli za oko su trapez farmerke koje će izdužiti nogavice, veoma široki trendi modeli i modeli sa zanimljivim detaljima poput iscepanih i 'patch work' detalja koji će razigrati celu kombinaciju. Pogledajte sve naše favorite u galeriji i inspirišite se za pronalazak savršenog para farmerki.

ZARA Farmerke svetle